lekker weekend

Het is zaterdag, eind van de middag. De airco snort, in de keuken snort de afzuigkap. De geur van zelfgebakken brood zweeft door het huis. Ik had geen brood meer in de vriezer en belde naar de Duitse bakker of ze brood konden brengen. Geen yochurt meer in huis, dus ik kon ook geen yochurt met muesli en fruit (er zijn weer verse sappige mango's) maken. Helaas, de bakkerij is tot begin juli ergens gesloten, grrrrr. Mijn maag knorde echt, dus ik heb toen een banaan en twee bekers melk genuttigd (ja, heerlijk die verse melk hier tegenwoordig) en besloten dan zelf maar brood te bakken. Ondertussen heb ik dus het kapje en een snede van dat heerlijk donkere brood met zadengedoe, belegd met Old Amsterdam kaas gesmikkeld.

Gisteren ben ik met Naomi naar Thomas geweest en daar heerlijk pizza met ham en salami genuttigd. Ik ben normaal niet zo'n pizzafan, maar dat was ongeveer het enige met ham (varkensham en varkenssalami dus). Tevens heb ik toen twee dikke plakken ham en een stuk salami, alsmede bacon gekocht. Vandaag kregen ze, vertelde de baas van het spul, weer nieuwe leveranties. Ze hebben ook saucise en sausages, ik ben benieuwd wat ze daar onder verstaan. Als ik het goed begrepen heb dan zouden we hier (bij hen) dus ook braadworst van varken kunnen krijgen. Het leven wordt steeds plezanter. Saucise zou dan wel eens soort rookworstjes kunnen zijn. Maar het is te warm om er nu naar toe te gaan en vanavond blijf ik denkelijk heerlijk thuis. Na ons diner bij Thomas hebben Naomi en ik nog tot laat zitten kleppen over de Anunaki en aliens enzo. Grappig, want vandaag kreeg ik een mail met een powerpointpresentatie van een Spaanse kathedraal uit 1112 waarop een beeltenis is van een ruimtepakmeneer. Met daarbij de vraag of iemand dat mysterie op kon lossen. En ja, ik heb een mailtje gestuurd naar de maker van dat filmpje, er zijn over de hele wereld meerdere van dat soort fenomenen.

Vroeger heb ik het boek van Erich von Daniken gelezen, die heeft in 1970 een film gemaakt met daarop al die vreemde (zelfs van duizenden jaren oude) beeltenissen van luiden in ruimtepakken en ruimteschepen.
Heerlijk in deze tijd is dat je dan bij u-tube of dergelijke hoppa het filmpje kan vinden en aan kunt klikken. (Waren de goden Kosmonauten/Chariots of the Gods) Ik had de film al eens gezien, maar het blijft fascineren. En zo gaat dat dan, het is toch te warm om meer dan noodzakelijk in de tuin te zijn overdag, ik heb nog wat filmpjes in dat genre bekeken, (http://www.dailymotion.com/video/x4vqn6_chariots-of-the-gods-13-pyramides-d_creation) over de Anunaki, de 'goden' die ons mensenras zouden hebben gecreeerd en de reuzen, waarvan ook in de bijbel sprake is (David en Goliat, de reus, uit de noorse sagen Thor die het opnam tegen reuzen), alsook in de Griekse mythen, dat zouden de gevallen engelen zijn.
Ook was er een filmpje waarin (met tekst) het een en ander wordt verduidelijkt over de Anunaki, de Nephilim, de hogere en lagere goden van de Sumerische kleitabletten. Ufo's, wereldleiders, aliens en ontvoeringen, waarbij gesteld wordt dat de aliens hybriden kweken (dus zaad en eieren van aliens en mensen mengen), kwamen voorbij.
Noach en de ark, want Noach en zijn familie zouden de enige bloedlijn zijn die niet met de Igigi of Grigory waren gemengd in die tijd. De grote vloed komt daarin aan de orde, als manier om de giganten/reuzen (de gevallen engelen die zich inmiddels ook hadden gemengd met de 'mensen') van de aarde weg te vagen.

De bijbel, de thora, de sumerische kleitabletten, ook Jezus, de zoon van god, die volgens weer een ander filmpje een verzinsel is van 'de aliens die onze wereld regeren' (de Anunaki dus) want eigenlijk is het niet son of God maar sun of God, zodat in feite de christenen de zon zouden aanbidden. Kortom heeeeel veel informatie met aardig wat overeenkomsten her en der. Mijn hoofd is er weer mee volgeladen.
Anyway, allemaal hooglijk intrigerend en de dag vliegt er mee om. Ondertussen had ik nog wat mensen op msn, want nu ik dan weer meer binnen vertoef is de kans groter dat ze me treffen natuurlijk.

Een aantal mensen had het verhaal op de site gelezen van de aangifte en vonden het wel een hele goede move. Eveneens vragen velen zich af wat een rare kerel dat toch is en waar ie mee bezig is. Anyway, het wordt steeds komischer eigenlijk. Ik heb hem ook nog een mailtje gezonden over de mailconversatie die er sinds de beëindiging van de relatie is geweest. Op de een of andere manier lijkt het er op dat hij (nu ik die niet geplaatst heb) dat mist. Ik heb hem geschreven dat ik, als hij dat zo graag wenst, dat wel voor hem wil regelen. Die man weet echt niet wat ie wil, eerst loopt ie te zeuren dat hij het zo vervelend vind dat hij genoemd wordt op de site en dat andere mensen niets met onze mails (resp. zijn ontboezemingen etc.) te maken heeft en nu ziet ie het niet verschijnen ervan als iets wat ik doe om dingen achter te houdenl, bijvoorbeeld dat verhaal over mijn vermeende uitkeringsfraude. Het lijkt wel een kind wat je nooit tevreden kan stellen.

Anyway, weer genoeg geleuter over onze Peulus, er zijn interessantere zaken om over te denken en te schrijven. Ik ga zo maar eens een gewoon filmpje kijken om even al die bovengenoemde zaken te laten bezinken.

Nou ja, denk ik dus effe andere dingen aan mijn hoofd te hebben met de film 'Knowing' en, wat denk je, waar gaat ie over; aliens, de wereld die vergaat................. en kinderen die meegaan met de aliens naar een andere planeet. Heb ik dat weer. Dan maar weer de serie 24, dat is is dan wat meer aards en zo.

Zo maar binnenshuis gebleven en toch,

Never a dull day in Egypt

Hurghada, 27 juni 2009