Verlost van .....

Toch wel bijzonder, dat holisme, denken over pijn, lichaam, geest, ziel enzovoort. Ja, ik moet zeggen ik ben bevrijd van de soort duivel die Peulus dan toch wel ongeveer was. Raar he, dat je fysiek pijn, intense pijn dus, kunt hebben, van iemand. Uiteraard ga je eerst denken aan deformatie, ouderdomskwalen, arthrose (zoals de dokters het noemen) en dan blijkt dus dat het 'tussen je oren zit'. Het loslaten van deze man en de nodige acties ondernemen heeft mij verlost en dan vooral van fysiek gedonder.

Voor mijn part rot hij lekker door in zijn fantasiewereldje, al heb ik her en der wel waarschuwingen achtergelaten, zodat mensen niet zoals ik in zijn rottigheid verdrinken en hun geld kwijtraken.
Dit soort charlatans, oplichters, deze zieke mensen moet je kunnen terugvinden, zoals ik al eerder schreef, als iemand zijn praktijken op internet had gezet was ik nooit zo ver gegaan om hem te blijven geloven, ook al had ik wel degelijk mijn twijfels. Hij was er zo gehaaid in die terug te projecteren op mij. Dom, stom, achteraf, uiteraard.
Maar goed, er moet er een de eerste zijn denkelijk? Net zoals ik de eerste was die over emigreren naar Egypte deze site heb gemaakt.
Ook die site is door velen gevonden, moet dan toch ook een soortgelijk effect hebben met de expositie van de onverkwikkelijke praktijken van de heer Paul (P.H.) Veldhuisen, wonende te (voor zover bekend) Amstelveen.

Het zal dan wel iets zijn wat ik in dit leven als klusje op me heb genomen of zo? Weet ik veel. Maar ik laat het er niet bij dat hij nog meer mensen zo de vernieling indraait. Ik ben er weer aardig bovenop, ook al is het lastig om om te gaan met de wetenschap dat mannen, sommige mannen, veel mannen, ik weet het niet, dit gewoon doen, puur voor hun eigen bevrediging. Zonder rekening te houden met wat zij hun onvolprezen enige lief van hun leven, zoals Paul (P.H.) Velhuisen mij noemde, aandoen. Integendeel, welbewust die ander aardig in de vernieling draaien. Lastig om je te verplaatsen in dit soort mensen, totaal gespeend (blijkbaar) van enige menselijkheid. Bizar dat je dan moet erkennen dat je daar 2,5 jaar je hart en ziel aan verpand had. Ontluisterend....

Dames, houdt uw kleren aan, ook al is hij nog zo charmant en klinkt het alsof hij zo verrast blij is met u, zo integer, zo op en top 'heer, zijn webcam kan zo maar 'per ongeluk' opnames van u maken, die hij dan later inzet als dreigement door die opnames op internet te plaatsen als u zich niet in een hoekje, uw wonden likkend, terugtrekt. Buiten dat gebruikt hij die voor zijn eigen bevrediging. Naast zijn pornofilmpjes die hij ongebreideld download. Hij lult je letterlijk en figuurlijk uit de kleren, jawel, u mag zijn onderdeel ook kort zien, om u enig vertrouwen te schenken dat het echt intiem is. Ik wist niet hoe ik 'per ongeluk' de cam opnames kon laten maken, was er ook niet echt zo gecharmeerd van om dat op te slaan hoor, zo opwindend is het 'ding' van hem nou ook niet (of van dikke mannen in het algemeen), de camera laat ook de omgeving zien tenslotte, dat witte bollende vlees met die lange haren, dat knoopje middenin, en dan die uitpuilende benen eronder, pfff, als je echt niets meer voelt is het best ontluisterend. Desalnietemin, soms denk je waarom wist ik niet dat je met een webcam ook opnames kon maken, maar ja, zoals altijd, achteraf.........

Laat u niet verleiden dingen voor hem te doen, te betalen resp. voor te schieten, want hij is niet de miljonair en/of vrijgevige man waar hij zich voor uitgeeft. Het is een krent die anderen laat betalen. Niet meer, niet minder.
Nou, even een correctie, hij heeft de laatste keer meestal de boodschappen betaald. Hij betaalt altijd cash, hij wil 'niet traceerbaar zijn'. Niet voor de belasting zoals hij dan zegt, nou ik denk eigenlijk dat het voor zijn echtgenote is.
O ja, hij doet wel dik, zeker in het begin, leuke flesjes wijn, zelfs een ticket kan er wel een keer vanaf (niet te duur), maar dat kan slechts omdat hij zijn vrouw dan vertelt dat hij voor zaken of met vrienden op pad is. Zijn vrouw controleert zijn rekening en geeft hem zakgeld of zo. Hij kan dus nooit zijn uitgaven verantwoorden en tja, dan blijf jij met een gat in je portemonee of bankrekening zitten. Ook al belooft hij je gouden bergen en terugbetaling (kan effe niet, volgende maand enz. enz.).
Zijn aan u geschonken cadeautjes kunnen zomaar gestolen zijn. Want ja, als hij ze zelf zou kopen zou vrouwlief vragen kunnen stellen en zij weet van niks, mag natuurlijk ook niks weten. Terwijl hij u doet geloven dat hij echt bij haar weg wil, en met u wil verder gaan. Zo lief, zo aandoenlijk, hij presteert het zelfs om te huilen, grote tranen, rode ogen, 't is wat?
Ziek van emoties was hij, kilo's afgevallen, hahahaahahha, geen milimeter minder vet, noch gewicht bleek, toen ik hem zag.
Een doorgewinterde oplichter, die je met zijn grote bruine ogen met volle wimpers zo schattig aankijkt dat je smelt en gelooft dat alles waar is. Helaas. En als je al twijfels uit is het alleen maar jouw schuld, jouw wantrouwen in 'de mens', in mannen, in hem.
Wordt ie ook nog boos en voel jij je helemaal akelig omdat je hem niet vertrouwt en alles op zijn woord (en zijn woord alleen) gelooft.
Tja, wel knap hoor, ergens!
Maar goed, ik kijk al lang weer over de rand van de put, geniet met volle teugen van een leven zonder die zwarte wolk van negatieve invloed.

Ik ontmoet allerlei echte en interessante mensen, krijg weer van alles mee om over na te denken, ben weer 'spiritueel' bezig, ofwel met ook niet zo aardse dingen in het leven, dat deed ik eigenlijk altijd al, voordat........... Ik hoef niet meer te wachten op iemand die mij van alles belooft, mij vraagt te wachten en vervolgens alles jaren uitstelt, ik neem alles weer in eigen hand, en regel het gewoon zelf. Met ongekende en plezierige gevolgen. Alsof alles ineens lucht heeft gekregen en al die tijd daar wachtte tot ik het maar wilde aanraken. Het blijft verwonderend dat te ervaren.

Heerlijk om weer eens een paar dagen 'vrij' te hebben. De buuv is vanavond weer naar Nederland vertrokken, morgen komt Imre me hopelijk helpen in de tuin. Ook ga ik morgen beginnen met koken, want zondag is er dan wederom een Indische avond, met een bijzonder gezelschap. Ik moet wel even zien hoe ik dat regel met de tafel(s) en stoelen, want eigenlijk is mijn terras niet zo berekend op 9 gasten. Edoch, er zijn al plannen hoe ik dat toch arrangeer. Tenslotte heb ik mijn oude eethoektafel buiten staan, nu als soort van plantentafel, die kan Hazzam morgen naar het terras brengen. In principe heb ik dan 2 x 4 plaatsen en 1 op de kop = 9.
Komt allemaal goed, zoals altijd.

Nu ga ik weer eens lekker in mijn waterbedje, de airco aan, ook al lekt die van tijd tot tijd, het is echt te warm zonder inmiddels. De vennen doen hun best, maar geven toch niet het comfort van een kunstmatig briesje op aangename slaaptemperatuur. Met airco slaap ik dus de hele nacht door, soms zelfs uit........ Zonder word ik regelmatig wakker om me enigzins bewaasd om te moeten draaien, naar de toilet te moeten, water te drinken en dat soort slaaponderbrekingen.
Heerlijk, er is electriciteit, de airco werkt, en ach, die plonsjes water op het laminaat, die verdampen ook snel genoeg.

Never a dull day in Egypt, ook al was het vandaag eigenlijk best relaxed.

Hurghada, 22 mei 2009